Marian Iancu, amendat cu 600.000 de lei!

Marian Iancu, amendat cu 600.000 de lei!

Marian Iancu, preşedintele de la FC Timişoara, a primit ieri o amendă-record din partea Comisiei de Disciplină, 600.000 de lei, după declaraţiile războinice făcute la adresa lui Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Totodată, Iancu a fost suspendat pentru o perioadă de 19 luni, ca urmare a aceloraşi afirmaţii. „Sandu este un prost, un dobitoc sau o persoană dezinformată” - au fost calomniile „Elefantului” la adresa „Naşului”.

Supărat, Sandu l-a dat pe Iancu pe mâna Comisiei de Disciplină, care a tăiat ieri în carne vie. Pe şeful Timişoarei îl aşteaptă alte sanc ţiuni. „Voi propune în cadrul Adunării Generale din 11 mai ca acest personaj să fie declarat persona non grata în fotbalul românesc”, a declarat ieri Mircea Sandu, într-o conferinţă de presă.

„Ei trebuie să ne dea înapoi ce ne-au furat. Treburile astea cu 10 luni de suspendare, persona non grata, pe mine nu mă opresc. Dacă am fost suspendat, nu voi înceta să mă lupt. Nu poţi pune bază în târfe, în special în târfele masculine. Nu vedeţi că ei fug ca dracul de tămâie? Păi, ce cred ei, că în Elveţia se judecă la fel ca aici?”, a replicat, nervos, omul de afaceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scandalul s-a purtat pe marginea celor şase puncte pe care Timişoara le-a pierdut în tur, după ce a folosit ilegal culorile şi stema clubului. Timişoara susţine că FRF nu i-a susţinut cauza la FIFA.

CITIŢI ŞI:

"Sandu este un pervers" | VIDEO