Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete. Maria Cârneci, devastată de moartea prietenei sale: „Iubea lumea, iubea viața”
Ileana Ciuculete. Maria Cârneci, devastată de moartea prietenei sale: „Iubea lumea, iubea viața”

Ileana Ciuculete. Maria Cârneci, devastată de moartea prietenei sale: „Iubea lumea, iubea viața”

Maria Cârneci spune că Ileana Ciuculete, decedată marți la vârsta de 59 de ani, iubea lumea și viața și că prin moartea ei i-a întristat pe toți colegii de scenă.

"Nici acum nu m-am oprit din tremurat, m-am trezit cu un telefon… Nu am știut că ea e bolnavă de ceva sau… Nu s-a așteptat nimeni la așa ceva, vă dați seama că noi am filmat sărbătorile, revelioane, ne-am întâlnit, nu am văzut-o pe Ileana schimbată sau să spună că o durea ceva. Vestea a venit așa… eu nu am crezut, am zis să nu fie vreo glumă nenorocită. Mi-au spus că au confirmări, că e adevărat. Vă dați seama că vestea a întristat toți colegii, era un om care mai avea multe de spus, o colegă care iubea lumea, iubea viața. Credeți-mă că nici nu m-am oprit din emoție, din tremurat", a afirmat Maria Cârneci pentru Agerpres.

Ea arată că nu știa dacă Ileana Ciuculete avea probleme de sănătate.

''Nu se aștepta nimeni, nimeni nu a știut-o cu vreo problemă de sănătate, eu una nu am știut și cred că nimeni, că am mai vorbit și cu Maria Dragomiroiu. Nu știu ce s-a întâmplat de s-a stins așa, ca o lumânare, repede și fără să știe cineva că are ceva'', a mai afirmat Maria Cârneci.

Aceasta a adăugat că Ileana Ciuculete era o persoană plină de viață. ''Pe Ileana nu am văzut-o să se vaite, din contră, era tot timpul frumoasă, cochetă, îmbrăcată frumos, machiată. Știți cum a fost asta, când te lovește ceva fără să fii atent. Pac! Așa a picat vestea cu Ileana! Ne-a luat prin surprindere pe toți care am cunoscut-o și am lucrat cu ea. Prea repede se duc artiștii noștri care slujesc cântecul, teatrul, scena în general. Prea repede. O fi de la stres, de la ritmul ăsta infernal de viață, nu știu, din cauza grijilor…'', a spus Maria Cârneci.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marți, la vârsta de 59 de ani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: