Evenimentul Zilei > Social > Marele scriitor francez Eric-Emmanuel Schmitt vine la București
Marele scriitor francez Eric-Emmanuel Schmitt vine la București

Marele scriitor francez Eric-Emmanuel Schmitt vine la București

Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului “Femeia in fata oglinzii”, vina la Bucurșeti pentru lansarea acestuia, dar și pentru a dialoga, la Ateneul Român cu Marina Constantienscu, înc adurl unei conferințe publice.

Editura Humanitas Fiction și Institutul Francez au plăcerea de a  invita cititorii la două evenimente prilejuite de vizita scriitorului francez la București. Marți, 8 decembrie, ora 19.00, la Institutul Cervantes (bd. Regina Elisabeta nr. 38), va fi lansat romanul “Femeia in fata oglinzii” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2015. La eveniment vor participa, alături de autor, Luca Niculescu și Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervări la numărul de telefon 021 311 40 01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până la data de 8 decembrie, ora 15.00.

Miercuri, 9 decembrie, ora 18.30, Ateneul Român va găzdui conferința „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Marina Constantinescu“, un eveniment realizat în cadrul „Conferințelor Ateneului Român“. Prețul biletelor este de 10 lei.

Ambele evenimente se vor încheia cu sesiuni de autografe acordate de Eric Emmanuel Schmitt.