Evenimentul Zilei > Economie > Schimbare dramatică la ANAF! Toți românii sunt vizați de modificare
Schimbare dramatică la ANAF! Toți românii sunt vizați de modificare

Schimbare dramatică la ANAF! Toți românii sunt vizați de modificare

Un coșmar al românilor este pe cale să ia sfârșit, conform ministrului de Finanțe Florin Cîțu..

O veste pe care românii voiau să o audă de ani de zile a venit miercuri seară. Sunt mari șanse ca oamenii să scape de chinul provocat de statul la cozi pentru a-și plăti dările către stat. Anunțul a fost făcut de Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

„Gata cu drumurile la ANAF. Doar click-uri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt. Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus”, a scris oficialul pe pagina de Facebook.

Florin Cîțu a mai spus că digitalizare ar fi putut fi făcută cu mult timp în urmă, dar vinovați pentru această întârziere tehnică sunt cei de la Partidul Social Democrat. „Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid. A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă aceste modificări în doar 6 luni.”

Marți, vorbind despre deficitul bugetar, ministrul de Finanțe vorbea despre vina purtată de pandemia de coronavirus.

„În 2020 jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. Să fie mai clar pentru toată lumea, JU MĂ TA TE. Iar acest cost are doua componente, o creștere a cheltuielilor bugetare neprevăzute (cheltuieli cu sanatatea, asistență socială, etc) și o reducere SEMNIFICATIVĂ a veniturilor bugetare față de estimarea inițială.

Aceasta este realitatea pe care socialiștii din Parlamentul României, împreună cu lacheii din jurul lor, vor să o ascundă romanilor. Și plătesc bani grei pentru asta.

Nu se opresc aici și nici nu se mai ascund. Vor să distrugă Romania și nu-i mai interesează nimic. Votează pe bandă rulantă legi fară surse de finantare DOAR PENTRU CĂ POT.

Nu o să fiu niciodată de acord să arunc țara în aer pentru că o grupare infracțională vrea să câștige câteva voturi. Niciodată!”, spunea Cîțu.