Om de afaceri falimentar, Marcel Toader a primit o nouă somație să predea cheia apartamentului, dar și a celor două autoturisme, în caz contrar, pe 1 martie se va trece la evacuarea forțată.

În casa părintească de la Constanța ar putea ajunge Marcel în doar câteva zile. În luna octombrie, fusese înstiințat că are la dispoziție 30 de zile ca să elibereze apartamentul. Marcel nu pare că s-a grăbit să-și strângă lucrurile, iar de frica plângerii penale pe care asociatia de proprietari vrea s-o facă, lichidatorul judiciar îl șomează acum pe Marcel Toader să părăsească imobilul. Lichidatorul i-a oferit în somație un termen de 10 zile să predea cheile apartamentului, dar și a două autoturisme.

„Marcel nu are bunuri personale, apartamentul în care noi am locuit este luat pe una dintre firmele lui. Maşinile sunt toate pe firme”, spunea Gabriela Cristea. „Dacă munca mea e atât de minimă, încât să creadă lumea că eu m-am folosit de banii ei, me aculpa, da, m-am folosit de banii ei, care e problema”, declara Marcel Toader, conform Cancan.