Marcel Pușcaș l-a luat în vizor pe șeful CCA, grecul Kyros Vassaras, despre care crede că este ținut în brațe de FRF. Oficialul de la FC „U” Craiova e foc și pară din cauza arbitrajelor.
Marcel Pușcaș, președintele echipei FC „U” Craiova, face parte din oamenii de fotbal care au întețit, în ultima vreme, atacurile la adresa arbitrajelor din România. Oltenii s-au simțit dezavantajați după jocul încheiat la egalitate, cu FC Botoșani, scor 0-0, iar oficialul clubului a atacat, într-o postare publicată pe Facebook, conducerea FRF și CCA.
Atac al lui Marcel Pușcaș la FRF și CCA
„DE CE ARE VASSARAS DUBLUL SALARIULUI LUI BURLEANU? După cum lesne se observă, criticile la adresa arbitrajului românesc se întețesc. Depășesc cu mult perioada cooperativei. Ele vin de la conducători, patroni, primari, antrenori, jucători, ziariști, suporteri și simpli privitori. Tendința este praful. Cu toate astea cel mai bine plătit salariat al FRF este nimeni altul decât coordonatorul suprem al prafului: KYROS VASSARAS. Burleanu a declarat că primește 5,000 de euro lunar și 250 euro diurnă iar KYROS,10,000 plus diurnă, cazare, transport. Oare de ce? O fi rolul unui coordonator al unui departament al FRF mai important decât cel al președintelui? Se pare că pentru cel ce stabilește nivelul salarial în instituție, da. Care să fie explicația anomaliei? BANII PUBLICI SPRE VASSARAS ȘI FRF? Să nu uităm că banii provin de la cluburile de fotbal din țară care în proporție de peste 90% provin și ei de la primării, Consilii județene și ministere. 'Geaba se scarpină Preșu' Burleanu cu dreapta la urechea stângă spunând că FRF este o instituție privată și nu încasează nici un sfanț din fonduri publice.”, spunea Pușcaș, care continuă.
„Deci, acești bani publici, prin tranzitivitate, ajung și la grecul ne-necesar ținut în brațe de 9 ani”
„Oh, ba da! Afilierile, taxele de participare, cartonașele, baremurile de arbitraj, ale observatorilor, amenzile sunt doar câteva obligații de plată prin care banii publici iau drumul FRF- ului. Peste 60 de LPS- uri și CSS, peste 100 de echipe din liga a doua și a treia, câteva echipe din prima ligă, futsal, echipele de fotbal feminin se află în postura de încasatori și plătitori din banii publici ai cetățenilor patriei. Toți, fără excepție plătesc și votează, nefiind neapărat membrii afiliați ai FRF prin înregistrarea la Tribunal așa cum spune legea. (Documentul doveditor se poate obține de la TMB pentru federație și de la Judecătorii pentru cei de la Ajf printr-o simplă solicitare). Lor li se adaugă și 42 de Ajf-isti și ei plătiți tot din bani publici. Deci, acești bani publici, prin tranzitivitate, ajung și la grecul ne-necesar ținut în brațe de 9 ani. Cantitate nu, între două avioane Bucuresti-Atena și retur, nici n-ar fi posibil, "calitatea" se vede, este praf. Râmâne doar importanța funcției. Pentru cine?”, a scris Marcel Pușcaș pe rețeaua de socializare.