Evenimentul Zilei > Sport > Maniacii driftului s-au strâns în păr la Prejmer
Maniacii driftului s-au strâns în păr la Prejmer

Maniacii driftului s-au strâns în păr la Prejmer

Toţi cei şase campioni naţionali la drift din istoria României vor lua startul în acest weekend la cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de Drift, care va avea loc pe circuitul de la Prejmer

În concurs s-au înscris peste 40 de piloţi, inclusiv bulgari, anunţă Romanian Drift Community. Campionatul intern a debutat în urmă cu două săptămâni pe circuitul de la Mariapocs, cel mai bine clasat român fiind Rareş Girda, prezent şi acum la competiţia din judeţul Braşov. Pe lângă acesta, Traian Buse, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene şi Stefan Stefanov, toţi campionii en-titre, vor fi prezenţi, la care se adaugă Niculae Dobre (campion King of Europe pe echipe alături de Ciortan) şi Ramona Rusu (campioană Queen of Europe). Sâmbătă, începând cu ora 10:00 vor avea loc antrenamentele libere, urmate de calificări, iar duminică, de la aceeaşi oră va avea loc o nouă sesiune de pregătire, urmată de mult aşteptatele battle-uri, la clasele semi pro şi pro, de la ora 14:00. Accesul publicului va fi gratuit în ambele zile, iar fanii norocoşi vor avea ocazia de a testa Drift Experience chiar din dreapta piloţilor favoriţi.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: