Partidele recurg la toate resursele, clasice sau mai moderne, pentru a-și convinge electoratul în campania electorală pentru alegerile europene, care e în plină desfășurare, scrie Digi24.

Dincolo de mitinguri, există și alte metode pentru a ajunge la inima alegătorilor. După troll-area bannerelor de campanie de către USR, partidul lui Dragnea recurge acum la artiști celebri și la genuri muzicale populare: cântărețul Nicolae Guță dedică o manea, despre care spune că e „cel mai tare partid posibil”.

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, e cel mai bun”, spune în preambulul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile partidului, în care se văd mulți oameni și lideri. Aceste imagini alternează cu altele în care se văd tineri care dansează și cântă fericiți la festivaluri, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copii de mână sau tineri îndrăgostiți în ceea ce pare a fi un apartament nou. Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa – România merită mai mult!”.

Iată ce spun versurile:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

Refren:

Hai, române, hai, hai, la urne

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD

Arde flacăra în torță,

PSD-ul e o forță.

Marțienii de-ar veni,

Și tot nu ne pot opri.

Noi suntem așii puterii

Și noi vrem binele țării.

De toți românii ne pasă,

Ne vrem tinerii acasă!”.