Senatorul PSD Claudiu Manda a fost amendat luni, pentru că a condus cu o viteză de 125 km/h. El a rămas fără permis timp de 90 de zile.

„Trebuia să ajung la 4 la Senat și le-am promis colegilor că îmi voi îndeplini obligațiile până plec ca europarlamentar la Bruxelles. Eram la 4 fara 20 în Mihăilești și erau 2 benzi. E de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliției. A durat 10 minute și a rămas să-mi trimită acasă amenda.”, a declarat Claudiu Manda la TVR 1.

El a fost lăsat fără permis de conducere la două zile după petrecerea de nuntă cu fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

La petrecere au petrecut câteva sute de persoane. Printre aceștia s-a numărat și președintele PSD, Liviu Dragnea, dar și membri ai Guvernului, printre care și premierul Viorica Dăncilă.

Evenimentul a avut loc în comuna Ișalnița, unde este primar chiar nașul celor doi, Ovidiu Flori.

Meniul a fost unul oltenesc, după cum a declarat Claudiu Manda, deși nu a precizat dacă prazul a fost inclus în vreun fel de mâncare. Așa cum era de așteptat, spuma PSD a fost alături de cei doi miri. Premierul Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, câțiva miniștri, dar și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, apar în fotografiile postate duminică dimineața chiar de Olguța Vasilescu.

 

Te-ar putea interesa și: