Evenimentul Zilei > Actualitate > Mancini a convocat un român pentru meciul lui Inter din Cupa Italiei
Mancini a convocat un român pentru meciul lui Inter din Cupa Italiei

Mancini a convocat un român pentru meciul lui Inter din Cupa Italiei

Tehnicianul lui Inter Milano, Roberto Mancini, l-a convacat pe Răzvan Popa la prima echipă a „nerrazzurillor” pentru jocul cu Cagliari, din Cupa Italiei.

Răzvan Popa este fundaș la echipa de tineret a lui Inter, formație pentru care evoluează încă din 2013. În vârstă de 18 ani, jucătorul român a primit prima convocare la echipa mare a italienilor. „Am început fotbalul ca mijlocaș ofensiv, acum pot juca atât în centrul apărării, cât și în centrul liniei de mijloc. De fapt, joc în funcție de adversarul întâlnit și de sistemul ales de antrenor”, declara în urmă cu câteva luni Popa.

Până acum, Roberto Mnacini l-a folosit Internaționalul român U19 la prima echipă a Interului, în șase partide amicale, plus în meciurile din turneul desfășurat în China. „Am jucat acolo cu Bayern, Milan și Real. A fost greu în China, pentru că temperaturile erau de 34-35 de grade, iar umiditatea foarte ridicată. Dintre adversari, cel mai dificil oponent a fost Bayern Munchen, a completat românul.

Meciul dintre Inter și Cagliari, din Cupa Italiei, are loc în această seară, de la ora 22:00 (în direct la Digi Sport 2).