Cu prilejul primei ședințe pe care a condus-o la Primăria Capitalei, Gabrielea Firea a fost secondată îndeaproape de omul de încredere al soțului ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

Este vorba despre Speranța Cliseru – mâna dreapta a lui Pandele timp de mai bine de 20 de ani, fost prefect al județului Ilfov și, în prezent, administrator public al orașului Voluntari. După ședința de la Primăria Capitalei, Firea a postat o poză de la întrunire. La stânga sa (în imediata apropiere) se afla chiar omul bun la toate al soțului Pandele – Speranța Cliseru. Acest lucru a fost semnalat pe Facebook de deputatul liberal Florin Secară, care a acuzat faptul că Gabriela Firea țintește, ”pandelizarea” Bucureștiului. El a precizat că Speranța Cliseru a fost, în ultima perioadă, administrator public al orașului Voluntari.

Avere consistentă

Potrivit cancan.ro, pe când era prefect de Ilfov, Speranța Cliseru a devenit proprietara a nu mai puțin de patru apartamente doar într-un singur an, 2013. Per total, ea are în proprietate șase apartamente. Patru dintre ele sunt în Brașov, unul în Constanța, iar cel de-al șaselea se află în București, în Cartierul 1 Mai. Cliseru mai deține patru terenuri – două în Constanța, unul în Voluntari și altul în Brașov – și deține o limuzină Mercedes C Classe. Soțul – Iulian Cliseru – câștigă 100.000 de dolari pe an, fiind directorul unei firme cu capital străin.

Te-ar putea interesa și: