Fatima Hadfi a făcut aceste declarații la un canal belgian de televiziune pentru comunitatea maghrebiană, Magreb TV, și a intrat în direct  cu prezentatorul Mohamed Tijjini.
''După atentatele de la Paris, eu nu mai trăiesc, eu supraviețuiesc. Am vina că nu am văzut nimic'' din radicalizarea lui Bilal, a spus Fatima Hadfi, informează Agerpres, citând AFP.

''Băiatul meu tocmai făcuse 20 de ani. Trăia ca toată lumea. Mergea la școală. Era victima acestei societăți a opiniilor, a vorbelor — 'Nu ești binevenit aici', 'Pleacă în țara ta!' '', a mai spus femeia.
Bilal luptase în Siria alături de jihadiști din gruparea Statul Islamic și era cunoscut de Organismul de Coordonare pentru Analizarea Amenințărilor (OCAM) din Belgia, deoarece figura pe o listă cu 800 de indivizi înregistrați pentru că aveau legături cu Siria.

De naționalitate franceză, Bilal Hadfi trăia de ani de zile la Bruxelles împreună cu familia și învăța la liceul Anneessens-Funck din Bruxelles, până în februarie acest an, când a renunțat la școală și a plecat în Siria, unde a rămas nouă luni.