Evenimentul Zilei > International > Mamă și fiică ucise de urs. Rezultatul autopsiei a fost șocant
Mamă și fiică ucise de urs. Rezultatul autopsiei a fost șocant

Mamă și fiică ucise de urs. Rezultatul autopsiei a fost șocant

Valérie Théorêt, o profesoară de 37 de an din Canada, și fiica sa, un bebeluș de 10 luni, Adele Roesholt, au fost ucise de un urs, lângă cabana lor

Valérie Théorêt, o profesoară de 37 de ani, și fiica sa, un bebeluș de 10 luni, Adele Roesholt, au fost ucise de un urs, lângă cabana lor. Tragedia s-a petrecut în Canada și face înconjurul lumii! La autopsie, lucrurile au luat o turnură neașteptată, și ce au descoperit autoritățile a șocat și mai rău!

Când se întorcea la cabană, după ce terminase de pus capcanele în pădure, Gjermund Roesholt, soțul femeii, a fost atacat de un urs. Soarta a făcut ca acesta să aibă pușca la el, așa că, în momentul în care bestia s-a năpustit asupra sa, a tras! Animalul s-a prăbușit zgomotos la pământ, iar bărbatul a fugit spre cabană, cu inima cât un purice: știa că soția și fiica lui erau în preajmă. În fața ușii, însă, a înghețat! Trupurile celor două erau unul peste altul, sfâșiate de bestie. Când și-a mai revenit din șoc, a sunat la poliție.

Ajunși la fața locului, polițiștii au cercetat zona și au chemat un veterinar, pentru a-și da seama ce se petrecuse, de fapt, acolo.

După ce a analizat zona și a făcut câteva fotografii, veterinarul a luat cadavrul ursului și l-a dus la clinică, pentru a-i face autopsia. Rezultatele au fost cumplite! Se pare că ursul sărise peste perioada de hibernare: era extrem de slab, chiar subnutrit, și trupul lui nu avea pic de grăsime înmagazinată. În plus, fiara suferea, în momentul atacului, de dureri groaznice din cauza unui porc țepos pe care-l mâncase cu câteva zile înainte. Țepii animalului îi perforaseră stomacul, iar rănile îi sângerau puternic. Ursul era în agonie. Durerea, frica, dar și foamea l-au făcut să atace. După ce au pus cap la cap concluziile, polițiștii au stabilit că ursul, imediat ce a ieșit din pădure, a văzut urme de sanie și s-a luat după ele. La un moment dat, în față i-au apărut femeia și copilul care s-au speriat de animal și au luat-o la fugă. Brusc, instinctul i-a dictat să atace și să ucidă. Ursul avea 18 ani.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: