Până aici nimic spectaculos, doar că, pentru a putea face cea mai bună alegere, realizatorul Kiss FM a făcut un sondaj printre ascultătorii matinalului pe care îl prezintă împreună cu Dezbrăcatu. A avut parte de o surpriză, printre cei care au sunat la Kiss FM numărându-se şi mama sa, care are nu mai puţin de patru telefoane mobile.
“Stai puţin! Este cumva mama?”
“Eu nu te-aş sfătui să-ţi iei un telefon nou”, i-a spus lui Mihai Găinuşă mama sa. A cărei voce s-a auzit, nonşalantă, în direct la radio, Găinuşă pe moment nerealizând că vorbeşte chiar cu mama sa! “Stai puţin! Este cumva mama?”, a reacţionat mirat realizatorul Kiss FM după ce i-a auzit vocea în direct. “Eu am patru telefoane. Ultimul achiziţionat este cel mai greu de folosit. Este un smartphone. Dacă nu-l folosesc cum trebuie şi-l las deschis pe Internet, îmi vine să plătesc de mi se goleşte portmoneul”, a continuat mama lui Găinuşă.
Dorinţa lui Găinuşă de a-şi cumpăra un smartphone a pornit de la o observaţie a fiicei acestuia: “Auzi, ai văzut că şi babele alea două au smartphone? Tată, tu nu ai smartphone!”, i-a povestit Mihai Găinuşă lui Dezbrăcatu.

Te-ar putea interesa și: