Femeia, Patricia Gadzorova, născută în Slovacia, a plecat de acasă cu fetița fără acordul tatălui, transmite IPJ Prahova, într-un comunicat.

Minora, Covrig Nicoleta Ingrid, născută în Olanda, are certificat de naștere din țara unde s-a născut, pe care nu este trecut numele tatălui, român, și un certificat de naștere din România, unde figurează numele bărbatului, potrivit libertatea.ro

Polițiștii fac apel către persoanele care pot oferi informații care să ajute la găsirea femeii și a fetiței să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112. 

Semnalmentele minorei: înălțime aproximativ 1 m greutate 13 kg ten deschis păr creț La momentul dispariției era îmbrăcată cu o căciulă de culoare roșie, geacă de culoare roșie, cu buline de culoare neagră, pulover de culoare albă, pantaloni de culoare albastră, ghete de culoare roșie. 

Semnalmentele femeii: înălțime 1, 70 m greutate 60 de kgî păr șaten, ondulat, fața ovală ochi căprui La momentul plecării, era îmbrăcată cu geacă de culoare gri, blugi de culoare albastră, cizme de culoare neagră.