Evenimentul Zilei > Social > Mama fetiței ucise de la Arad, internată în stare de șoc la un centru de îngrijire. Soțul i-a spus că fetița e la vecini
Mama fetiței ucise de la Arad, internată în stare de șoc la un centru de îngrijire. Soțul i-a spus că fetița e la vecini

Mama fetiței ucise de la Arad, internată în stare de șoc la un centru de îngrijire. Soțul i-a spus că fetița e la vecini

Noi informații în cazul anchetei care are în vizor fetița în vârstă de aproximativ 6 ani, ucisă cu brutalitate de tatăl vitreg. Mulți au pus sub semnul întrebării implicarea mamei în situația de față. Nu s-a știut, inițial, dacă aceasta a fost complice la faptele crunte ale soțului. Ulterior, s-a aflat că mama era însărcinată și se afla în spital. În prezent, însă, femeia este internată într-un centru de îngrijire întrucât se află în stare de șoc.

Crima de la Arad a șocat România. Surse au dezvăluit noi informații în legătură cu ultimele detalii aflate de procurorii care se ocupă de anchetă. Luni seară, cei doi părinți ai copilei au fost ridicați de mascați și duși la audieri.

Mama fetiței ucise, internată într-un centru de îngrijire

Surse apropiate anchetei au transmis pentru Antena 3 că mama fetiței ucise, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost internată într-un centru de îngrijire, ca urmare a șocului suferit. Procurorii au aflat că, în seara în care femeia a fost externată de la spital, aceasta și-a întrebat soțul unde este fetița. Inițial, bărbatul i-a spus soției sale că e plecată la vecini. Femeia nu s-a interesat, însă, de situația copilei, potrivit sursei citate.

Bărbatul a recunoscut că și-a mințit soția

Ulterior, tatăl vitreg al copilei care suferea de autism i-a spus soției sale că minora nu se mai află în viață. Femeia nu a anunțat autoritățile, ci mai degrabă ar fi acceptat situația. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi fost conștient că procurorii se află pe urmele sale întrucât toată seara urmărise demersurile autorităților la televizor.

Amintim că tânărul, și el în vârstă de aproximativ 21-22 de ani, și-a recunoscut fapta. Inițial, a declarat procurorilor că, încercând să facă baie copiilor, fetița a alunecat și s-a lovit cu capul de podea. Impactul a fost unul fatal, a susținut tatăl vitreg, precizând că, ulterior, a așezat trupul micuței într-o valiză, a sunat la taxi și s-a deplasat până în câmp, unde ar fi abandonat corpul acesteia, fără să-l incendieze.

Mai târziu, tatăl vitreg a recunoscut că el a fost cel care a pus capăt vieții fetiței, iar asta pentru că minora era „agitată”. La identificarea copilei au ajuns mai mulți cetățeni din teritoriu, unul dintre ei precizând că a remarcat-o ultima dată pe fetiță îmbrăcată în pantaloni albaștri, cu floricele și cu o geacă și o căciulă roz.