Evenimentul Zilei > Actualitate > Sibiu. Un alt incendiu la mall. Cinci victime, deocamdată
Sibiu. Un alt incendiu la mall. Cinci victime, deocamdată

Sibiu. Un alt incendiu la mall. Cinci victime, deocamdată

Abia deschis și deja dau problemele pe dinafara lui.

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat miercuri seară după ce un puternic miros de gaz s-a simțit în tot complexul comercial. Cinci oameni au ajuns la spital, acuzând amețeli și stări de vomă, scrie cancan.ro!

Alarma a fost dată de un bărbat care a simțit miros de gaz și a sunat la 112. În scurt timp, mai mulți oameni au acuzat stări de rău și, după ce li s-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, au ajuns la spital pentru investigații suplimentare.

Pompieri militari și specialiști CBRN au făcut mai multe măsurători suplimentare, iar apoi au rămas la mall pentru a supraveghea zona.

„Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară (n.r. – miercuri seara). Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi a colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”. Acesta este singurul anunț și comentariu făcut de reprezentanții mall-ului pe marginea acestui incident.

Nu-i prima dată când în mall-ul din Sibiu sunt probleme, chiar dacă a fost inaugurat abia cu două săptămâni în urmă. În prima zi de funcționare, în mall-ul sibienilor s-a spart o conductă și a fost inundată o farmacie. În a doua zi de la deschidere, reprezentanții ISU au aplicat o amendă de 50.000 de lei pentru că „mall-ul groazei” s-a inaugurat și deschis pentru vizitatori fără să aibă autorizație de securitate la incendiu.