Evenimentul Zilei > Actualitate > Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: „M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac”
Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: „M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac”

Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: „M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac”

Înainte de sms-ul în care i-a scris iubitului ei, Sebastian Truţă, că o s-o aibă pe conştiinţă, Mălina i-a trimis un alt mesaj. Anchetatorii au găsit în apartament sticle de vin demisec roşu, şampanie şi whisky.

„Am luat toate somniferele şi dacă mă mai trezesc o fac rapid, fără să mai stau pe gânduri. M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac”, i-a scris Mălina iubitului ei, înainte să se arunce de la etaj.
Potrivit ziarului Ring, anchetatorii au luat pentru probe computerul Mălinei, dar şi trei telefoane mobile, două ale artistei şi unul al lui Sebastian Truţă.
„Medicamentele au fost găsite în bucătărie. Au mai fost găsite şi ridicate ca probe o sticlă de vin demisec roşu, o sticlă de şampanie consumată mai mult de jumătate şi o sticlă de whisky, care era în coşul de gunoi şi care, probabil, fusese consumată sâmbătă”, au declarat anchetatorii pentru ziarul Ring.
Poliţiştii au găsit în toată casa un singur pahar folosit, în care era puţină băutură. Paharul era lângă calculatorul Mălinei.
„Balustrada balconului e destul de înaltă, trebuie să te ridici în braţe oarecum, dar o persoană înaltă, ca Mălina, nu are nevoie de scaun pentru a o escalada. Sunt urme dinamice pe balustradă, ca şi cum cineva ar fi stat acolo”, au mai precizat anchetatorii.
Înmormântarea artistei ar fi trebuit să aibă loc astăzi, la Cimitirul Sfânta Vineri. Rudele Mălinei Olinescu vor însă să demonstreze că ea nu s-a aruncat de la balcon, ci a alunecat, întreaga tragedie fiind un accident. Ei speră ca, în acest fel, să o poată înmormânta pe Mălina cu slujbă religioasă.
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: