Evenimentul Zilei > Politica > Mălin BOT se destăinuie: OMORA animale și le scotea DINȚII ca să se joace cu ele! Declarații HALUCINANTE
Mălin BOT se destăinuie: OMORA animale și le scotea DINȚII ca să se joace cu ele! Declarații HALUCINANTE

Mălin BOT se destăinuie: OMORA animale și le scotea DINȚII ca să se joace cu ele! Declarații HALUCINANTE

Mălin Bot și-a șocat de-a dreptul fanii după ce s-a filmat spunând că, în copilărie, prindea diferite animale și le scotea dinții, pentru a se juca cu ei. Acest comportament este consemnat în literatura de specialitate ca fiind un semnal al unor probleme emoționale grave.

Avocata Cosmina Cerva a făcut public clipul în care Mălin Bot, protestatarul cel mai înfocat al organizației #rezist, în care acesta tună și fulgeră asupra PSD-ului, iar printre picături, ține să menționeze că avea un obicei ciudat și foarte crud  față de animale, în copilărie:

„Îmi aduc aminte când eram copil… Prindeam șerpi sau șopărle, le scoteam dinții și apoi ne jucam cu ei”.

Evident, reacțiile privitorilor nu au întârziat să apară. Cei din #rezist au și uitat de subiectul „ciumei roșii” abordat de Mălin Bot și și-au concentrat toată atenția asupra declarației legate de dinți. „Tu ești sănătos la cap?”, i-a scris o fostă admiratoare.

Psihologii: „Astfel de comportamente agresive pot sta la baza formarii unei structuri de personalitate specifice, din randul carora regasim ulterior, la varsta adulta, personalitati antisociale, sadice sau chiar cu tendinte sociopate”

 

Privita prin ochii unui specialist, orice forma de abuz la adresa animalelor trebuie interpretata ca fiind un comportament cu profunde implicatii psihologice.

Abuzul animalelor reprezinta vatamarea fizica intentionata a acestora fara a avea drept scop sau obiectiv autoapararea, nevoia de hrana sau vanatul in forma organziata si permisa de lege.

Substratul psihologic al unor astfel de comportamente

Predilectia catre abuzul animalelor, chinuirea, agresarea sau uciderea acestora, indiferent daca acestea sunt domestice sau salbatice, este un aspect care ar trebui sa ridice semne de intrebare atat celor implicati in procesul educational, cat si acelor factori de natura sociala sau civica, in sensul ca acest comportament ascunde probleme emotionale sau sociale grave sau alte tulburari de ordin psihologic.

Abuzul animalelor la copii

Copilul prin aceste acte violente, isi exercita puterea, controleaza situatia si incearca sa transmita un mesaj, la nivel inconstient, prin gesturile sale. In acelasi timp, un astfel de comportament, poate fi tradus ca fiind un mesaj pe care persoana in sine nu il poate exprima prin cuvinte sau gesturi normale. Astfel de comportamente agresive pot sta la baza formarii unei structuri de personalitate specifice, din randul carora regasim ulterior, la varsta adulta, personalitati antisociale, sadice sau chiar cu tendinte sociopate.

Sursă: lapsiholog.com