Astfel, potrivit ediţiei online de astăzi a tabloidului Libertatea, care citează un site monden, Maia Morgenstern l-ar fi dat afară din casă încă de săptămâna trecută pe soţul ei, medicul Dumitru Băltăţeanu. Ba mai mult, sursa citată susţine că actriţa i-ar fi încredinţat-o acestuia şi pe fetiţa lor, Ana Isadora, în vârstă de şapte ani.
La rândul lor, ziariştii mondeni de la Cancan titrează în ediţia de astăzi că relaţia Maiei cu soţul ei ar fi ajuns într-un impas din cauza infidelităţii acesteia. Sursele citate de cancan.ro susţin că actriţa ar fi avut o relaţie mult prea apropiată cu partenerul ei din piesa "Când Isadora dansa", Mihai Smarandache, în vârstă de 30 de ani.
Astfel, potrivit unor surse din lumea teatrului, partenera actorului, care a participat la câteva repetiţii, s-ar fi arătat indignată de abordarea exagerată a Maiei Morgenstern şi ar fi întrebat mai multe cunoştinţe care au văzut spectacolul dacă atitudinea celebrei actriţe li se pare normală.
Drept răspuns la zvonurile care au împânzit lumea mondenă, Maia Morgenstern a declarat luni că momentan se aflăîn vancanţă alături de familie şi că nu vrea să comenteze informaţiile privind iminentul său divorţ. 
"Sunt lucruri pe care eu nu le discut. Eu credeam că vreţi să mă întrebaţi de premiera pe care am avut-o cu maestrul Beligan. Sunt cu copiii, cu familia mea, cu soţul, suntem într-o foarte scurtă vacanţă. Vorbim când ne întoarcem", a spus actriţa într-o emisiune de luni de la Kanal D. 

CITIŢI ŞI:

  • DIVORŢ MONDEN. Maia Morgenstern se desparte de soţ
  • Maia Morgensten: "Sunt în vacanţă cu soţul meu"