Mai mulți stundenți ai clubului de rugby din cadrul Leeds Metropolitan University au fost întrebați care sunt țelurile pe care vor să le atingă până la sfârșitul ultimului an de studiu. Majoritatea au fost sinceri și au spus că sexul în grup este pe primul loc.

Petrecerile din campus unde se nasc cele mai multe astfel de întâmplări au ca tematică îmbrăcămintea sumară și adoptarea unui comportament dezinvolt, lipsit de inhibiții. Cum fetele sunt cele care pot pune în valoare cel mai bine costumația, sunt rugate din timp de băieți să lase acasă hainele care pot ascunde formele. Din păcate acestea se conformează de dragul popularității.

Și iată cum cei de la Uniunea Națională a Studențilior din Marea Britanie au intrat în posesia unei filmări care prezintă trei tineri ținând ostatică o studentă pe care o agresaseră sexul.

Membrii Uniunii Studenților spun că numărul studenților de sex masculin care participă la astfel de scene crește de la an la an, motivul fiind nevoia de a-și exprima autoritatea în fața femeilor.

“Acest tip de comportament reprezintă o serie de gesturi cu care vor să le pună pe femei la locul lor. Folosesc sexul și sexismul ca să transmit un mesaj care spune <aceasta este lumea noastră>”, a spus Jilian, membră a Uninii Stundeților şi elevă a Facultăţii de Teologie.