Evenimentul Zilei > Actualitate > Maggie Gyllenhaal se întreabă care este utilitatea orgasmului?
Maggie Gyllenhaal se întreabă care este utilitatea orgasmului?

Maggie Gyllenhaal se întreabă care este utilitatea orgasmului?

Discovery Channel lansează din 26 septembrie serialul documentar "Curiosity", ce abordează o serie de întrebări provocatoare şi este prezentat de personalităţi cunoscute

Dacă v-aţi întrebat „Cum ar fi dacă aţi putea trăi veşnic”, sau „Cum a fost creat Universul?”, „Există extratereştrii?” sau „Viaţă după moarte?”, atunci serialul creat de Discovery, „Curiosity”, este ceea ce căutaţi.

Producţie a celebrului fondator Discovery, John Hendricks, serialul TV „Curiosity” abordează o multitudine de subiecte provocatoare. Din 26 septembrie, de la ora 22.00, în fiecare luni, fiecare episod al producţiei va fi prezentat de o mare vedetă internaţională. Stephen Hawking se va întreaba „Cum a fost creat Universul?”, actorul premiat cu Oscar, Morgan Freeman, investighează posibilitatea existenţei unui univers paralel, Maggie Gyllenhaal explorează de ce sexul este atât de plăcut şi care e utilitatea orgasmului, iar Michelle Rodriguez, vedeta din „Lost” şi „Avatar” încearcă să afle cum am putea supravieţui unui atac extraterestru.

Odata cu lansarea documentarului, Discovery Channel a realizat un sondaj de opinie în cinci ţări din sud-estul Europei, cu rezultate uimitoare. Sondajul a cuprins opt întrebări fundamentale, din care nu au lipsit, „Cum credeţi că a fost creat Universul?”, „Ce credeţi despre existenţa extratereştrilor?”, „Cum credeţi că se va produce sfârşitul lumii?”, „De ce credeţi că oamenii le fac rău altor oameni?”, „Dacă ar fi posibil, v-aţi dori să trăiţi veşnic?”, „Credeţi că am putea reveni la stilul de viaţă al oamenilor preistorici?” sau „Credeţi că evoluţia roboticii e un lucru pozitiv sau negativ pentru omenire?”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: