Madonna, dată în judecată pentru că a întârziat două ore la concert

Madonna, dată în judecată pentru că a întârziat două ore la concert Madonna, dată în judecată de fani. Sursa foto: Yakub88 | Dreamstime.com

Madonna a fost din nou dată în judecată de fani, după ce la concertul din New York a întârziat două ore. Cei doi reclamanți au argumentat că întârzierea a perturbat toate planurile lor, mai ales că „au trebuit să se trezească devreme pentru muncă”.

Într-o sesizare depusă miercuri la tribunalul federal din Brooklyn, Michael Fellows și Jonathan Hadden afirmă că au achiziționat bilete pentru un spectacol din 13 decembrie la Barclays Center, în cadrul turneului „Celebration” susținut de Madonna.

Madonna, dată în judecată pentru că a întârziat la concert

Evenimentul era programat să înceapă la 20.30, conform anunțului, însă Madonna, în vârstă de 65 de ani, a apărut pe scenă abia după ora 22.30, conform documentelor.

Când cei doi fani au părăsit concertul după ora 1 dimineața, au întâmpinat dificultăți în a găsi mijloace de transport public sau privat. Mai mult, au fost nevoiți să plătească sume semnificativ mai mari pentru a ajunge acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi au mai susținut că din cauza faptului că spectacolul, care a avut loc în timpul săptămânii, s-a încheiat la o oră târzie, nu au putut „face față responsabilităților familiale în ziua următoare”.

Madonna,

Madonna, concert. Sursa foto: 62064377 © Yakub88 | Dreamstime.com

Și următoarele concerte ale cântăreței au început tot cu întârziere

Fellows și Hadden aduc acuzații de „practici comerciale incorecte, neloiale și/sau înșelătoare” împotriva Madonnei, Barclays Center și promotorului turneului Live Nation, pe motivul întârzierii orei de începere a concertului.

Conform celor doi, acest lucru reprezintă o încălcare a contractului și „o formă gratuită de publicitate falsă”.

Acțiunea în instanță vizează obținerea statutului de acțiune colectivă pentru participanții la alte spectacole din cadrul turneului „Celebration” care au început cu întârziere.

E vorba inclusiv de următoarele două concerte susținute de Madonna la New York, programate pe 14 și 16 decembrie.

madonna

Madonna, dată în judecată de fani. Sursa foto: youtube.com

Madonna a mai avut de-a face cu procese de acest gen

Madonna a mai fost implicată în procese similare și în trecut. În 2019, un fan din Florida a afirmat că întârzierea ei în cadrul turneului „Madame X” a constituit o încălcare a contractului.

De asemenea, în 2020, doi spectatori ai concertului din New York au atacat-o în instanță pentru că a întârziat. Ambele procese au fost retrase ulterior de către părți.

Turneul „Celebration” al Madonnei a fost reprogramat în iulie anul trecut, după ce artista a fost spitalizată din cauza unei infecții. Turneul se desfășoară până în aprilie 2024, potrivit The Guardian.