Madeleine McCann, doi ani de la dispariţie

Madeleine McCann, doi ani de la dispariţie

Cazul unuia dintre cei mai mediatizaţi copii dispăruţi rămâne, şi acum, fără indicii concludente cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu Madeleine. Mâine se împlinesc doi ani de când Madeleine McCann, în vârstă de patru ani, a dispărut, pe 3 mai, 2007, dintr-o cameră de hotel din Portugalia.

Cu această ocazie părinţii săi au prezentat o nouă fotografie, modificată cu ajutorul unui program special, şi care o arată pe fetiţă la vârsta de acum.

Poza, realizată cu un program special al Centrului Naţional din SUA pentru copii dispăruţi şi exploataţi o arată pe Madeleine aşa cum ar fi arătat acum.

Rugăciune de la Papa Părinţii acesteia continuă căutările, la care s-au alăturat personalităţi internaţionale. Şi Suveranul Pontif a precizat că se va ruga, în continuare pentru fetiţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitaţi la emisiunea lui Oprah Winfrey, Kate şi Gerry McCann, au menţionat că nu vor înceta căutările şi au făcut apel la ajutor. Mama fetiţei a recunoscut că uneori se gândeşte la cel mai sumbru scenariu, însă nu doreşte să renunţe.

Aceasta a mai precizat că au păstrat camera lui Madeleine exact aşa cum era înainte să plece în vacanţe ce avea să le schimbe viaţa. "În fiecare dimineaţă şi seara trag draperiile la ea în cameră. Este ca şi cum îi spun că noi încă o căutăm şi că vom face orice pentru a o găsi".

Părinţii copilului speră ca noua fotografie a lui Madeleine McCann să-i ajute cât mai mult în găsirea acesteia.