Evenimentul Zilei > Monden > Atenție, bărbați! Mădălina Ghenea e liberă. Spune direct ce fel de bărbat vrea!
Atenție, bărbați! Mădălina Ghenea e liberă. Spune direct ce fel de bărbat vrea!

Atenție, bărbați! Mădălina Ghenea e liberă. Spune direct ce fel de bărbat vrea!

Mădălina Ghenea s-a iubit cu Gerard Butler și Michael Fassbender,designerul Philipp Plein, Matei Stratan, tatăl copilului ei, dar cu niciunul n-a rămas. Ce se întâmplă cu ea?

Este una dintre cele mai frumoase modele și, în ciuda faptului că este româncă, a fost definitiv adoptată – „furată”  – din țara de origine de către italieni. Frumoasa Mădălina Ghenea dezvăluie, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan.

Care este adevăratul motiv pentru are Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei sale?

Deși a avut relații cu bărbați celebri precum actorii Gerard Butler și Michael Fassbender sau designerul Philipp Plein, Mădălina Ghenea nu pare să aibă noroc în dragoste, ca dovadă că nici cu tatăl copilului ei nu a reuşit să rămână.

După o relație de aproximativ trei ani cu omul de afaceri Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a luat fiica, Charlotte, și s-a mutat din nou în Italia, în luna aprilie a acestui an.

Dragostea cu tatăl fiicei sale s-a încheiat

Potrivit publicaţiei italiene, Mădălina Ghenea și Matei Statan aveau în plan o căsătorie, însă ceva s-a întâmplat între ei: “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, și-a început confesiunea Mădălina Ghenea.

Motivul despărțirii Mădălinei Ghenea de Matei Stratan

Într-adevăr, este complicat să menţii o relație între București și Milano, chiar dacă distanța de zbor este de câteva ore. Dar, între programul său și slujba ei, devenise practic din ce în ce mai greu. Dar tânăra de 31 de ani nu renunță. Madalina încă visează la iubire și, mai ales, la un bărbat potrivit pentru a o întâlni pe micuța ei Charlotte: „ Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu , care respectă munca mea… Pe scurt, aștept să găsesc persoana potrivită”

De ce nu a ajuns niciodată la altar?

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții”, scrie publicația gossiptvmagazine.it.