De partea cealaltă, Cămătaru spune că nu are nicio legătură cu scandalul, iar Ogică ar fi fost scos afară de bodyguarzii localului pentru că era beat şi a început să agreseze femeile care se aflau la nuntă.
În emisiunea lui Dan Capatos, la Antena 1, Stelian Ogică a spus foarte ferm: "Eu am curaj să mă bat cu Nuţu Cămătaru!". În apărarea lui Ogică, foarte documentat, cu articole decupate din presa vremii, a venit Vadim Tudor. "Bă, Ogică, să aud şi eu că ai bătut pe cineva. Dacă ştiam, îţi trimiteam o filială din Ilfov. Să te baţi cu caltaboşul ăla, nici n-are formă de om. Ăsta e visul tău, de asta te-am făcut consilier local?", i-a spus, părinteşte, Vadim lui Ogică.

Stelian Ogică a spus că nu a intervenit nimeni, deşi erau foarte mulţi oameni la petrecere. "Lumea se distra, eu luam bătaie, toţi se făceau că nu văd nimic", a spus Stelian Ogică. Avocatul lui Nuţu Cămătaru a transmis printr-un mesaj că Ogică nu are nicio probă că ar fi fost agresat de clientul său, iar nimic din ceea ce spune nu este adevărat.