Evenimentul Zilei > Actualitate > MĂCEL LA NUNTĂ. Dedicaţie specială de la Nuţu Cămătaru pentru Stelian Ogică: O BĂTAIE
MĂCEL LA NUNTĂ. Dedicaţie specială de la Nuţu Cămătaru pentru Stelian Ogică: O BĂTAIE

MĂCEL LA NUNTĂ. Dedicaţie specială de la Nuţu Cămătaru pentru Stelian Ogică: O BĂTAIE

Stelian Ogică îl acuză pe Nuţu Cămătaru că l-ar fi bătut împreună cu alţi zece bărbaţi. Scadalul ar fi avut loc la o nuntă, în baia localului

De partea cealaltă, Cămătaru spune că nu are nicio legătură cu scandalul, iar Ogică ar fi fost scos afară de bodyguarzii localului pentru că era beat şi a început să agreseze femeile care se aflau la nuntă.
În emisiunea lui Dan Capatos, la Antena 1, Stelian Ogică a spus foarte ferm: "Eu am curaj să mă bat cu Nuţu Cămătaru!". În apărarea lui Ogică, foarte documentat, cu articole decupate din presa vremii, a venit Vadim Tudor. "Bă, Ogică, să aud şi eu că ai bătut pe cineva. Dacă ştiam, îţi trimiteam o filială din Ilfov. Să te baţi cu caltaboşul ăla, nici n-are formă de om. Ăsta e visul tău, de asta te-am făcut consilier local?", i-a spus, părinteşte, Vadim lui Ogică.

Stelian Ogică a spus că nu a intervenit nimeni, deşi erau foarte mulţi oameni la petrecere. "Lumea se distra, eu luam bătaie, toţi se făceau că nu văd nimic", a spus Stelian Ogică. Avocatul lui Nuţu Cămătaru a transmis printr-un mesaj că Ogică nu are nicio probă că ar fi fost agresat de clientul său, iar nimic din ceea ce spune nu este adevărat. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.