Evenimentul Zilei > Politica > Măcel în PSD! Un fost ministru își spulberă colegii de partid. Sunt vizate nume grele
Măcel în PSD! Un fost ministru își spulberă colegii de partid. Sunt vizate nume grele

Măcel în PSD! Un fost ministru își spulberă colegii de partid. Sunt vizate nume grele

Se apropie marele congres pentru alegerea noului președinte și în PSD încep să se ascută săbiile.

UPDATE 16.45

Atacurile lui Titus Corlățean au fost lansate de față cu doi dintre șefii PSD. Președintele interimar Marcel Ciolacu a fost invitat de Organizația PSD Dâmbovița la aceste alegeri și a luat loc la prezidiu, la fel și Paul Stănescu, influentul baron de Olt.

Cei doi au privit stupefiați ofensiva declanșată de Titus Corlățean împotriva colegilor de partid.


UPDATE ora 16.30

Replica deputatului Cătălin Rădulescu, direct vizat de atacurile fostului ministru de Externe, Titus Corlățean, a venit prompt. „Mitralieră” îl numește oportunist pe Corlățean, despre care afirmă că, „la Conferința județeană extraordinară din Dâmbovița, un candidat, nu la funcția de președinte, ci la funcția de președinte executiv (asta arată cât de curajos este acest coleg ), cerea în discursul dânsului ca partidul să renunțe la stilul PRM și la stilul «mitralieră»! Păi, sigur, știu că colegul Corlățean își dorește foarte tare conducerea organizației Dâmbovița, sau în general orice conducere sau funcții sau vreun minister, și asta de când există în partid. Oportunismul, lașitatea și securismele îl caracterizează!”


Prezent la conferința de alegeri a Organizației Județene PSD Dâmbovița, Titus Corlățean a lansat un atac fără milă la adresa colegilor de partid. Fără să-i nominalizeze, fostul ministru de Externe a avut grijă să dea dă înțeles la cine se referă – Lia Olguța Vasilescu și Cătălin Rădulescu!

Corlățean crede că a sosit momentul ca social-democrația din România să se scuture de toate elementele care au prăbușit partidul în sondaje, informează Antena 3.

„Trebuie să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră. Să renunțăm la lucrurile care nu ne atrag electoratul”, a tunat Titus Corlățean. Trimiterea la Olguța Vasilescu, sosită în PSD din PRM, și Cătălin Rădulescu, deputatul poreclit „Mitralieră”, e cât se poate de evidentă, semn că fostul șef al diplomației românești nu se ferește să își asume părerea.

În opinia lui Titus Corlățean, astfel de personaje fac rău partidului și din vina lor PSD a ajuns să piardă „europarlamentarele” și „prezidențialele” în 2019. El a ținut să precizeze că afirmații de genul acestora de azi și critici la adresa promovării în partid pe bază de relații de rudenie sau relații sentimentale (iubită, amantă) a mai făcut de-alungul timpului în cadrul întâlnirilor din PSD.