Stare de alertă în Cluj, după ce un copil în vârstă de 10 ani din comuna Florești a sunat la 112 pentru a reclama faptul că a fost răpit. După ce le-a spus dispecerilor că a fost luat de pe stradă și băgat într-o dubă, apelul s-a întrerupt, informează observator.tv.

Apelantul a refuzat să ofere detalii privind identitatea sa. În urma apelului, s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi s-au activat toate resursele avute la dispoziţie pentru soluţionarea cazului. Imediat s-a constituit o echipă operativă, coordonată de procuror, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acţiuni Speciale în scopul depistării apelantului şi luării măsurilor care se impun. De asemenea, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca”, au explicat reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul băiatului și au răsuflat ușurați când l-au găsit pe acesta în interior, în afara oricărui pericol. Copilul le-a spus investigatorilor că a sunat „în joacă”.

Te-ar putea interesa și: