Numai în ultimele câteva luni, mai mulţi "moguli IT" au cheltuit sume impresionante pentru a-şi achiziţiona noi locuinţe, care mai de care mai extravagante.
Jurnaliştii de la Daily Mail au trecut în revistă proprietăţile celor mai importanţi oameni din industria IT la ora actuală.
Marissa Mayer, Yahoo
Noul CEO al Yahoo deţine o locuinţă cu cinci dormitoare şi şase băi, în valoare de 5,2 milioane de dolari, în Palo Alto. Proprietatea cu o suprafaţă de 480 de metri pătraţi a găzduit, la un moment dat, un eveniment de strângere de fonduri pentru campania preşedintelui Barack Obama. 
Fotografii: dailymail.co.uk

Mark Zuckerberg, Facebook
Locuinţa sa destul de "modestă" se află în imediata apropriere a sediului general al Facebook din Menlo Park, California. Potrivit jurnaliştilor americani, Zuckerberg a plătit 7 milioane de dolari, în mai 2011, pentru vila cu cinci dormitoare şi cinci băi. La valoarea actuală a pieţei, preţul ar fi de 7,6 milioane de dolari.

Larry Page, Google

În 2005, CEO de la Google a cheltuit 7 milioane de dolari pentru achiziţionarea locuinţei cu saşe dormitoare şi şase băi, situată în Palo Alto. Iar câţiva ani mai târziu, Page şi-a construit o casă eco, pe aceeaşi proprietate.Eric Schmidt, Google

Preşedintele executiv al Google este mândrul posesor al unei case în stil colonial spaniol, situată în Montecito, California. Poprietatea de patru acri a fost cumpărată de la Ellen DeGeneres şi a costat 20 de milioane de dolari.

Jeff Bezos, Amazon
Fondatorul şi CEO al Amazon a plătit nu mai puţin de 26 de milioane de dolari pentru un conac luxos situat în Beverly Hills. Locuinţa cuprinde o piscină, teren de tenis, o sală de gimnastică, o seră şi o casă de oaspeţi.

Bill Gates, Microsoft
"Xanadu 2.0", luxoasa reşedinţă a fondatorului Microsoft, este estimată la 121 milioane de dolari. Proprietatea de 6.130 de metri pătraţi din Medina, Washington, este o adevărată minune tehnologică, a fost construită în şapte ani, iar costul lucrărilor a fost de 63 de milioane de dolari.