Întâlnirea din capitala Franței va conta pentru etapa a cincea din cadrul European Rugby Challenge Cup, acolo unde Lupii nu au reușit să obțină niciun succes în această ediție a întrecerii.

Trupa pariziană, coșmarul Lupilor

Deplasarea bucureștenilor în Hexagon are însă și urmări negative. Mâine, pe arena „Jean-Bouin”, cele două formații vor bifa cel de-al șaselea meci direct, dar palmaresul întâlnirilor este condus fără drept de apel de către cei de la Stade Francais.

În meciul anterior, contra francezilor, elevii galezului Lynn Howells au cedat cu scorul de 9-13, însă au reușit să-și treacă în cont bonusul defensiv.

Lupii București nu au izbutit să înregistreze încă nicio victorie în această ediție a European Rugby Challenge Cup, singurul punct din clasament venind după acea înfrângere de la București, chiar cu Stade Francais, în care diferența a fost făcută de eseul fostului „Wallabies”, Digby Ioane.

Situația în Grupa a 3-a din European Rugby Challenge Cup permite atât lui Stade Francais, cât și celor de la Newport Dragons și Newcastle Falcons să spere la calificarea în faza sferturilor de finală, francezii ocupând poziția a treia, având șase puncte mai puține decât liderul Newport Dragons, în timp ce Lupii dețin „lanterna roșie” a clasamentului.

Botezatu, eseu după eseu

Mai mult, bucureștenii au marcat cel puțin câte un eseu în fiecare dispută a grupei, cu un total de șapte reușite, iar liderul acestui capitol este Ionuț Botezatu, cu trei finalizări, urmat de jucătorii Florin Ioniță, Sean Morrell, Vali Mototolea și Florin Surugiu.