Evenimentul Zilei > Actualitate > Lupescu, pus la zid înainte de alegerile FRF: „De ce s-a dus la sediile Consiliilor Judeţene şi n-a fost la stadioane?”
Lupescu, pus la zid înainte de alegerile FRF: „De ce s-a dus la sediile Consiliilor Judeţene şi n-a fost la stadioane?”

Lupescu, pus la zid înainte de alegerile FRF: „De ce s-a dus la sediile Consiliilor Judeţene şi n-a fost la stadioane?”

Noul președinte al Federației Române de Fotbal va fi ales mâine, 18 aprilie, la „Casa Fotbalului”. Ionuț Lupescu, unul dintre cei patru contracandidați, a fost luat în colimator de fostul fotbalist Dănuț Lupu.

Fostul jucător s-a legat și de faptul că Ionuț Lupescu este susținut de Liviu Dragnea, președintele PSD.

„De ce Ionuţ s-a întâlnit cu oamenii la toate vizitele sale de campanie la sediile Consiliilor Judeţene? De ce nu s-au întâlnit la stadioane? Dacă politicul îl susţine pe Lupescu, sper ca politicul să şi facă ceva pentru sport. Pentru că am văzut ce a făcut de când s-a implicat la fostele alegeri. La alea de la Ligă. Deşi Gino e prietenul meu… Dar ce-a făcut politicul? Nimic! Spuneţi-mi voi ce a făcut!?”, a declarat Dănuţ Lupu la Digi Sport.

Aduanarea Generală a FRF va începe mâine, la ora 11:00, în cadrul căreia va fi ales noul președinte al forului. În cursa pentru fotoliul de șef la „Casa Fotbalului” se bat Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.