Lupescu, acuzat că ia comisioane!

Lupescu, acuzat că ia comisioane!

Liga Profesionistă de Fotbal a cerut ieri oficial ca arbitrii să fie desemnaţi, în returul Ligii I, prin tragere la sorţi.

În tur, federaţia a fost acuzată că face jocurile celor de la CFR, ajutaţi adesea de arbitri. Acum, Dumitru Dragomir, bănuit că e influenţat de Gigi Becali, cere vehement ca Lupescu, directorul general al federaţiei, să nu mai facă delegările. „Corleone“, şeful LPF, şi Ionuţ Lupescu s-au bălăcărit în direct duminică, la emisiunea „Realitatea Sportivă“, de la Realitatea TV.

Mitică l-a numit tâmpit pe Lupescu, pe care l-a acuzat că ia şpagă şi că încalcă regulamentele UEFA: „Doar tâmpiţii cred că arbitrii nu pot fi traşi la sorţi! Voi, de la federaţie, luaţi bani, nu daţi bani. Voi vorbiţi cu mine? Eu ştiu tot! Ai venit în federaţie şi strigai la Mircea Sandu: «Hoţule!». El s-a folosit de voi, l-aţi ajutat să iasă preşedinte şi v-a pus la federaţie. Şi, apoi, luptaţi (n.r. - în perioada când era lider sindical) pentru jucători ca să luaţi comisioane. Faceţi abuzuri! De ce nu vrei să tragi la sorţi arbitrii? Ce te deranjează?“. În apărarea lui Lupescu a sărit, telefonic, Mircea Sandu: „În niciun caz nu am fost şantajat, a trebuit să aduc foşti jucători din perioada anilor ’90“.

Ne puteți urmări și pe Google News