Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea MOMENTULUI din lumea MONDENĂ. Cum a fost ȘANTAJAT cu POZE HARD un MILIONAR
Povestea MOMENTULUI din lumea MONDENĂ. Cum a fost ȘANTAJAT cu POZE HARD un MILIONAR

Povestea MOMENTULUI din lumea MONDENĂ. Cum a fost ȘANTAJAT cu POZE HARD un MILIONAR

Fiul patronului Frutti Fresh, Victoraș Micula, a avut parte de evenimente desprinse din filmele de acțiune. Micul magnat a fost imortalizat în ipostaze rușinoase ținând cont de statutul său în societate.

Conform cancan.ro, imaginile hard cu Victoraș Micula au fost surprinse în timpul unui chef monstru. 

O fotografie incendiară cu Victoraş Micula a început să circule, de joi, pe internet, devenind, în scurt timp, virală. În poza cu pricina, fiul miliardarului Viorel Micula apare gol-puşcă, într-o parcare, în apropierea unui Mercedes G Klasse cu care a fost văzut adesea pe străzi.

Poza a devenit virală după ce prietenul care i-a făcut poza lui Victoraș i-ar fi cerut acestuia bani cu împrumut, dar a fost refuzat. Astfel, a apelat la șantaj. Cum nici acest lucru nu i-a reușit, poza a devenit virală. 

Cu câteva zile înainte ca poza scandaloasă să circule pe internet, Victoraş Micula a fost văzut într-un magazin de arme din Oradea. Potrivit informaţiilor obţinute , el a cumpărat două arme automate şi două pistoale, pe care a plătit nu mai puţin de 2.600 de lei. Desigur, este vorba de arme airsoft, neletale, dar care seamănă la perfecţie cu cele reale. De altfel, Victoraş nu a fost interesat de performanţele armelor, ci doar de aspect.

Cel mai probabil, mai spun sursele noastre, fiul miliardarului Viorel Micula a cumpărat "arsenalul" pentru bodyguarzii săi. Unul dintre aceştia l-a însoţit pe prinţişorul ”Futti Fresh” la cumpărături şi s-a arătat mare cunoscător într-ale armelor. El a şi cărat, cu mare greutate, cutiile lungi şi a ţinut cu grijă o plasă în braţe, treaba lui Victoraş limitându-se la a plăti, rapid, cu cardul. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: