Lui Robert Redford nu i-a plăcut petrolul şi a ajuns la Hollywood

Lui Robert Redford nu i-a plăcut petrolul şi a ajuns la Hollywood

Actor, model, regizor, producător... Şi-a câştigat titlul de "golden boy al Hollywood-ului" cu filmul “Desculţ în parc", turnat în 1967. Nu mai vorbim despre filmul "Marele Gatsby" (1974) în care a demonstrat că...Gatsby nu putea fi decât el! Este vorba despre Robert Redford, care nu ere nevoie de prea multe prezentări.

Actor, model, regizor, producător... Un drum lung, nu perfect mereu, dar glorios tot timpul! Nu poţi să nu te miri unde a ajuns, având în vedere că Redford este băiat născut în California (la 18 august 1937), căruia nu-i plăcea viaţa de la Hollywood…

Tânărul Robert avea alte năzuinţe dorea să devină pictor! Se angajează la un teren petrolifer din Los Angeles pentru a câştiga banii necesari unor studii de profil. Nu-i place deloc...petrolul, deşi avea motive: tatăl lui, Charles Redford Sr. lucrase pe post de contabil la Standard Oil Company în perioada de după cel De-al Doilea Război Mondial.

Până la urmă îşi îndeplineşte visul, ajunge la Florenţa şi studiază pictura. Nu mai rămâne de spus decât că, în cele din urmă nu a mai strâmbat din nas când a venit vorba despre Hollywood, după cum bine ştiţi. Pe lângă binecunoscutele succese, a plătit şi preţul de a fi star: bârfa. Nu demult, revistele americane de scandal au comentat pe marginea faptului că actorul ar suferi de o boală misterioasă, care îl face să scadă în înălţime, în timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

Starul a preferat să nu comenteze, mulţi au spus că nu e decât un zvon răutăcios. După apariţia zvonului, au început să fie din ce în ce mai dese ştirile cu privire la starea fizică excelentă a starului...Mic de statură ori nu, la cei...mulţi ani pe care îi împlineşte, Rober Redford rămâne tot "golden boy". <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/b47JtITPxUs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/ICPaT69qsrU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/eEICiN9JgO0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>