Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban: „Să nu ne mai bârfim, să nu ne mai dăm la gioale”
Ludovic Orban: „Să nu ne mai bârfim, să nu ne mai dăm la gioale”

Ludovic Orban: „Să nu ne mai bârfim, să nu ne mai dăm la gioale”

Liberalul Ludovic Orban, candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, a declarat astăzi, la Zalău, că poartă cicatrici, din bătăliile politice, atât pe faţă, care sunt făcute de adversari, cât şi pe spate, făcute de unii colegi de partid, cele din urmă fiind cele mai dureroase.

"Există două feluri de cicatrici pe care le port: cele care le am pe faţă, de la războaiele cu adversarii politici, şi din păcate cicatrici în spate, care multe dintre ele sunt provocate de cei care trebuiau să stea în spatele meu, unii dintre colegii de partid, şi, credeţi-mă, că acestea dor cel mai tare, dragii mei. Trebuie să formăm cu adevărat o echipă, să fim sinceri unul cu altul (…) să nu mai avem agende ascunse, să nu ne mai bârfim, să nu ne mai dăm la gioale", a afirmat Ludovic Orban, în faţa celor circa 500 de liberali prezenţi la conferinţa judeţeană a organizaţiei Sălaj a partidului, citat de Agerpres.

Vorbind despre atitudinea pe care trebuie să o aibă liberalii în relaţii dintre ei, Orban a exemplificat printr-o glumă: o persoană ajunge în iad, iar Scaraoschi îl pune să aleagă între două cazane cu smoală, pe care trebuie să le păzească, pentru ca cei aflaţi acolo să nu iasă. Într-unul din cazane erau nemţi, iar în al doilea bulgari. Scaraoschi l-a sfătuit pe cel ajuns în Iad să aleagă cazanul cu bulgari, pentru că nemţii vor să iasă în număr mare, ajutându-se între ei, iar bulgarii se sabotează între ei atunci când unul vrea să iasă.

"Haideţi să fim ca nemţii", a conchis candidatul la şefia PNL.

În ceea ce priveşte alegerile interne pentru funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban şi-a îndemnat colegii să "măsoare de şapte ori şi să taie o dată".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: