Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban- propuneri pentru șefia filialelor PNL de sectoare
Ludovic Orban- propuneri pentru șefia filialelor PNL de sectoare

Ludovic Orban- propuneri pentru șefia filialelor PNL de sectoare

Ludovic Orban va prezenta, în şedinţa BEX, de la Parlament, propunerile de preşedinţi interimari ai organizaţiilor PNL de sectoare

Ludovic Orban va prezenta, în şedinţa BEX, de la Parlament, propunerile de preşedinţi interimari ai organizaţiilor PNL de sectoare. Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre numele vehiculate ar fi avocatul Cristian Băcanu, Sebastian Burduja, cel al cărui partid PACT a fuzionat cu PNL, Antonel Tănase, liberalul care coordonează comisia de specialitate a PNL pe infrastructura de transport, sau Tănase Stamule. Potrivit aceloraşi surse, şi Ciprian Ciucu ar fi luat în calcul pentru şefia organizaţiei PNL Sector 6.

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti, propunerea fiind făcută de preşedintele liberal.

Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEX, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a demisionat de la şefia PNL Bucureşti, precizând că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem” Acesta a adăugat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu – preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.