Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban ironizat din Senat: „Este ipocritul nr. 1 al României”
Ludovic Orban ironizat din Senat: „Este ipocritul nr. 1 al României”

Ludovic Orban ironizat din Senat: „Este ipocritul nr. 1 al României”

Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc, susține că Ludovic Orban este ipocrit atunci când aruncă vina pe PSD pentru lipsa de cvorum la ședința de învestire a Guvernului. Potrivit spuselor sale, PNL a aruncat țara în criză prin deciziile pe care le-a adoptat în ultima perioadă.

Senatorul Robert Cazanciuc a comentat declarațiile lui Ludovic Orban potrivit căruia, PSD va fi responsabil dacă ședința din Parlament, pentru învestirea Guvernului, nu se va ține din cauza lipsei de cvorum.

„Ludovic Orban, ipocritul numărul 1 al României, ne spune cu tupeu că dacă nu se obține cvorum e vina PSD în Parlament. Oameni buni, hai să reamintim câteva lucruri spuse de Ludovic Orban în anii trecuți. A spus că angajarea răspunderii Guvernului e o scamatorie, apoi și-a asumat răspunderea cum niciun guvern n-a mai făcut-o până acum. A spus că OUG ar trebui desființate, după care a dat 25 de ordonanțe de urgență. Astăzi, cu un tuperu, ne spune că PSD e responsabil de criza politică. PNL afundă țara în criză și ascunde lipsa de capacitate de a guverna țara și adevarata intenție de a guverna țara în interese private”, a spus Robert Cazanciuc în replică la afirmațiile lui Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat că responsabilitatea va aparţine PSD, dacă ședința de învestire va fi amânată din cauza lipsei cvorumului. .

„O să vedem ce se va întâmpla. Luni, dacă nu se adună cvorum, este vina PSD, pentru că PSD deţine 42% din Parlament şi înseamnă că boicotează o procedură constituţională. Ca atare, responsabilitatea, în cazul în care nu va exista cvorum, este exclusiv a PSD”, a declarat Ludovic Orban.