Cumpănaşu: „Domnule Prim-ministru, vă apropiați tot mai mult de o abordare de tip fascist sau în cel mai bun caz de un ridicol absolut. În 30 de ani eu nu am mai văzut așa ceva. Înțeleg că sunteți confuz în mare parte din timpul petrecut la Guvern, dar acum ați întrecut orice limită posibilă a perversității politice:

Dumneavoastră, cu mânuța dumneavoastră, ați semnat decizia de constituire a vestitului Comitet care, dacă nu ar existat persoana mea, nici nu s-ar fi auzit vreodată de el. Faptul că duceți un război personal și politic împotriva mea pot să înțeleg, dar să vă luați de o structură care a schimbat România cum nu ați reușit dumneavoastră ca lider al opoziției este altceva”.

Teatrul ieftin de aseară nu caracterizează PNL, ci mai degrabă un oligarh rus

”Încetați să jigniți personalități care și-au oferit expertiza la NASA, la cele mai mari universități din lume, pe directorul Laserului de la Măgurele pe care l-am salvat de la distrugere luptându-ne cu PSD în timp ce dumneavoastră nu ați rostit un cuvânt ca lider al opoziției de atunci, mari oameni de cultură sau istorici de calibrul lui Florian Bichir și nu numai, generali și reprezentanți ai armatei române care au apărat România când dumneavoastră erați la genunchiul broaștei, academicieni și reprezentanți ai mediului de afaceri care aduc plus valoare cât toate multinaționalele pe care le protejați la un loc.

Teatrul ieftin de aseară nu caracterizează PNL, ci mai degrabă un oligarh rus. Nu am reacționat și nu m-am victimizat la nenumăratele abuzuri asupra mea de când ați luat puterea, dar până aici, până la CNMR. Cum puteți declara senin sau senil ca nu știți ce ați semnat? Asta este dovada grosolană a modului în care guvernați țara”, scrie  Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Vă doriți o armată de “yesmeni” care să vă pupe tălpile

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE