Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucky Studio: videochatul nu este doar pentru iesencele foarte frumoase (P)
Lucky Studio: videochatul nu este doar pentru iesencele foarte frumoase (P)

Lucky Studio: videochatul nu este doar pentru iesencele foarte frumoase (P)

Videochatul a devenit o atractie extraordinara pentru fetele care vor sa faca bani repede si usor. Iesencele care lucreaza insa in acest domeniu trebuie sa atraga atentia barbatilor dispusi sa plateasca bani pentru a le vedea pe internet. Despre cat de frumoase trebuie sa fie aceste fete si cat de multi bani poate castiga o fata care arata „normal”, i-am cerut parerea domnisoarei Claudia, managerul Lucky Studio, din Iasi.

Reporter: Cat de frumoase sunt fetele care lucreaza la Lucky Studio?

Manager Lucky Studio: Depinde ce intelegeti prin „frumoase”. Desigur, la noi lucreaza si fete care arata foarte bine, dar cred ca cele mai multe modele sunt simpatice. Adica arata normal, dar stiu sa se faca placute atunci cand vorbesc cu admiratorii lor pe internet. Frumusetea nu inseamna totul. Am avut angajate si fete care aratau foarte bine dar care nu s-au descurcat grozav. Ori nu stiau bine engleza, ori nu zambeau sau nu discutau intr-un mod placut cu admiratorii lor. Prin urmare, e mai important pentru o fata sa se faca speciala intr-un mod placut si sa fie „de viata”, cum se spune.

Cum e totusi cu fetele mai plinute? Ele pot lucra in videochat?

La Lucky Studio, angajam cu draga inima si fete care nu sunt neaparat slabe. Din nou, important e sa le placa admiratorilor, sa le fie simpatice lor. Chiar avem multe modele care nu sunt, asa cum isi inchipuie lumea, numai piele si os. Desigur, unele dintre modele merg la sala, au grija de silueta lor, dar altele traiesc absolut normal, ca orice alta femeie din tara asta. Oricum, orice imperfectiune a tenului sau a chipului poate fi corectat printr-un machiaj sau o coafura de calitate. De asemenea, orice model poate sta in fata camerei de videochat in unghiuri care sa o avantajeze cat mai mult.

Videochatul dvs. are grija in mod special de cum arata fetele in timpul programului de lucru?

Desigur, la acest lucru suntem mereu atente. Partea cea mai frumoasa este faptul ca, inca din primele zile lucrate la studio, le oferim modelelor noastre sedinte profesionale de make-up. In plus fetele castiga destui bani astfel incat sa isi permita vizite la un salon de infrumusetare de top si haine care sa le puna in valoare. Repet insa, cel mai important este ca ele sa fie vesele si sa discute cu admiratorii intr-un mod cat mai placut.

Care este varsta maxima pentru o femeie ca sa o angajati la dvs.?

Mai intai, trebuie sa spun ca varsta minima este cea de 18 ani. In acest sens, la Lucky Studio, le invitam pe fete la interviu doar daca au asupra lor un act de identitate. In ceea ce priveste varsta maxima, noi nu avem neaparat o limita. In principiu, ar fi in jur de 40 de ani.Sunt insa femei care arata foarte bine si peste aceasta varsta. De aceea, atata timp cat ele se simt bine in pielea lor si reusesc sa aiba admiratori la videochat, noi le asteptam cu mare drag la Lucky Studio.

Comentarii

Anita Ro

Ma bucur tare mult ca aproape oricine poate sa se angajeze. In alte locuri ti se pun tot felul de conditii-sa ai nu.s ce scoli, sa aie xperienta si altele. Aici ai mereu o sansa ca sa castigi niste bani buni si sa traiesti asa cum vrei tu.

Gina

Am o vara de 33 de ani care nu-si gaseste nicaieri de lucru si arata ok la corp. Asta e o sansa in plus daca nu vrei sa te mai chinui la servicii din astea obisnuite.

Petra

E foarte bine ca se ocupa cineva de tine sa te machieze si sa zica ce sa faci ca sa arati bine. Multe fete sunt simpatice dar nu stiu sa se puna in valoare asa cum trebuie. Daca se mai si imbraca ceva mai bine, au sanse sa castige banii astia la videochat.

Anonima

Eu lucrez deja in videochat si lectiile de machiaj sunt doar in studiourile mai bune. Lucky Studio am impresia ca e cel mai mare din Iasi, de asta isi permit sa aiba grija mai bine de fete.

Mirela Fota

E foarte frumos ca nu faceti diferente intre fetele slabe si cele mai cu forme. Nu ar fi corect sa isi gaseasca de lucru doar cele care nu mananca nimic. Chiar sunt multe fete care arata foarte bine si cu cateva kilogframe in plus asa ca merita sa-si gaseasca de lucru.Bravo lor!