Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Bute, pe „Teatrul Viselor”?
Lucian Bute, pe „Teatrul Viselor”?

Lucian Bute, pe „Teatrul Viselor”?

Datorită interesului stârnit de meciul cu Carl Froch, românul s-ar putea bate pe celebra arenă din Manchester.

Meciul dintre românul Lucian Bute şi englezul Carl Froch, programat pe 26 mai, la Nottingham, a stârnit un interes imens în Marea Britanie.

Sala din Nottingham este mult prea mică

Disputa a fost anunţată pe "Capital FM Arena", o sală cu o capacitate de doar 7.500 de locuri din Nottingham. Englezii se gândesc însă să mute gala într-o locaţie care să găzduiască un număr mult mai mare de spectatori.

"Sunt doar discuţii. Sala unde se stabilise iniţial desfăşurarea este prea mică. Nu e sigur deocamdată, dar se caută variante. E posibil şi să se mute meciul la Manchester, într-o sală mult mai mare decât cea de la Nottingham", ne-a declarat Rudel Obreja, preşedintele FRB.

Presa din Anglia a lansat zvonul că meciul Bute – Froch ar putea avea loc chiar pe "Old Trafford", celebra arenă a echipei de fotbal Manchester United! Stadionul are o capacitate de 75.811 locuri.

Cerere uriaşă de bilete

"De când am anunţat meciul, telefoanele, e-mailul şi contul de Twitter au fost efectiv blocate de cereri. Toată lumea vrea să vadă acest meci de clasă mondială, iar eu vreau să mă asigur că vor fi cât mai mulţi oameni în această postură", a declarat Eddie Hearn, managerul lui Froch.
Citiți și:

  • Froch: "E un vis". Bute: "Fanii lui Froch vor suferi o mare dezamăgire"
  • Bute face orice ca să închidă gura lumii
  • Doroftei: "Bute are şansa de a dovedi că este un mare campion"