Evenimentul ZileiActualitateMircea Lucescu, despre succesul Rusiei la Mondial: „Au fost favorizați”

Mircea Lucescu, despre succesul Rusiei la Mondial: „Au fost favorizați”

Mircea Lucescu, despre succesul Rusiei la Mondial: „Au fost favorizați”
Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, e de părăre că Rusia, gazda Campionatului Mondial 2018, poate ajunge cel puțin până în „sferturi”, avantajați fiind de programul și țintarul turneu.

Naționala Rusiei a bifat a deja al doilea succes în grupele Cupei Mondiale: 5-0 cu Arabia Saudită și 3-1 împotriva Egiptului. Startul gazdelor turneului final l-a impresionat și pe Mircea Lucescu. 

După mai multe rezultate negative, a venit acel meci cu Arabia Saudită. Au fost favorizaţi şi de program, care a fost făcut în favoarea lor, pentru a duce campionatul cel puţin până în sferturile de finală sau în semifinale. Dacă nu, campionatul nu mai are importantă pentru suporterii ruşi. Aşa a fost peste tot.

Dar ei au şi arătat bine, au făcut un joc bun. E adevărat că Arabia Saudită venea după un rezultat cu Germania care a stimulat-o să joace ofensiv şi au lăsat spaţii mari în apărare, de care ruşii au profitat. Ei joacă foarte bine pe contraatac. Să vedem în următoarele jocuri”, a declarat Lucescu, la Digi Sport. 


Accesează: