Evenimentul Zilei > Justitie > LOVITURĂ pentru procurorii DNA! ÎCCJ a REFUZAT arestarea lui Andrei Chiliman, Vlad Moisescu şi a celorlalte două persoane reţinute de DNA
LOVITURĂ pentru procurorii DNA! ÎCCJ a REFUZAT arestarea lui Andrei Chiliman, Vlad Moisescu şi a celorlalte două persoane reţinute de DNA

LOVITURĂ pentru procurorii DNA! ÎCCJ a REFUZAT arestarea lui Andrei Chiliman, Vlad Moisescu şi a celorlalte două persoane reţinute de DNA

Înalta Curte a refuzat, vineri seară, cererea procurorilor DNA de arestare în cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar şi a celorlalte trei persoane reţinute joi seară. Cei patru vor putea fi cercetaţi sub control judiciar.

Andrei Chiliman a fost reținut, joi, de procurorii DNA din Ploiești, alături de Vlad Moisescu (fost trezorier al PNL), Ioana Costescu (consilier personal al primarului) și Ion Brad (consilier local), pentru care procurorii au cerut, de asemenea, arestarea preventivă.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a plecat de la ÎCCJ în jurul orei 21.09, după ce ordonanța de reținere a procuroriilor DNA Ploiești a expirat. Decizia ÎCCJ a fost dată la 23.40, conform flux24.ro.

Chiliman a declarat, din nou, în fața magistraților că este nevinovat și a menționat că se va întoarce la instanță pentru a vedea care este decizia judecătorilor.

"Mi-a expirat mă duc acasă. Mă întorc la decizie. Procesul a rămas în deliberale. Mi-am susținut declarațiile. Mă consider complet nevinovat", a spus Chiliman.


Ordonanța de reținere a lui Andrei Chiliman a expirat. Primarul sectorului 1 așteaptă acasă decizia magistraților. „Mă consider complet nevinovat”