Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură pentru Dragnea. Ce a pățit fostul lider PSD în închisoare?!
Lovitură pentru Dragnea. Ce a pățit fostul lider PSD în închisoare?!

Lovitură pentru Dragnea. Ce a pățit fostul lider PSD în închisoare?!

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, nu va mai primi permisia de 24 de ore de la închisoare.

Avocata lui este cea care a dat vestea cea grea presei. Aceasta a spus că nu-și explică un astfel de refuz, pentru că la prima vedere nu ar exista motive, scrie Digi24.

În data de 17 a fiecărei luni, de regulă, în penitenciarul Rahova se analizează din oficiu situaţia deţinuţilor care ies la muncă. Dacă ei acumulează 60 de credite – creditele se acumulează în fiecare zi, în funcţie de orele muncite – un deţinut poate obţine o recompensă, fie sub forma unei zile libere, fie poate să obţină suplimentare de pachet. În aceste condiții, Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova a decis vineri că Liviu Dragnea poate beneficia de o permisie de 24 de ore.

Între timp, însă, avocata Flavia Teodosiu a aflat că această permisie nu i-a fost acordată clientului ei.

„Acesta este un drept care se conferă conform legii, legea dispune ca orice om aflat în privare de libertate, orice om are dreptul la o permisie o dată pe lună sau la anumiți timpi, urmare a îndeplinirii tuturor obligațiilor, în contextul în care el lucrează. Și atunci, conform legii, i se acordă această permisie. Dar lui nu i s-a dat, deși are toate drepturile”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

„Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, a mai declarat avocata.