Vulpița, care acum este recunoscută de toată țara, a luat o decizie uluitoare. Chiar și echipa de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida a rămas cu gura căscată când a auzit ce vrea să facă Vulpița.

Nini una, nici două, Vulpița vrea să se mărite în direct, la o nouă emisiune realizată tot de trustul care realizeasă și Acces Direct. Nu se știe dacă dorința Vulpiței va fi împlinită din moment ce este deja căsătorită legal cu Viorel Stegaru. Deja CAN a dat o mulțime de amenzi  în urma numeroaselor reclamații.

Având în vedere că lucrurile au degenerat complet în relația cu soțul ei, Veronica își dorește acum să-și găsească adevărata jumătate, alesul inimii ei.

În timp ce era interogată de reporterul Acces Direct, în redacție, unde se pregătea corespunzător pentru începerea transmisiunii în direct, Vulpița a șocat lumea cu o confesiune:  vrea să paticipe la show-ul de dragoste „Mireasa”.

„La ce emisiune vrei să te duci?

La Mireasa. Vreau să-mi găsesc și eu jumătatea vieții mele.

Păi nu e Viorel?” , a fost conversația scurtă dintre Veronica Stegaru și reporterul Acces Direct.

Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

Reamintim că Veronica Stagaru a apărut la emisiune după ce a spus că a fost abuzată de trei tineri. La scurt timp a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de așa ceva, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei, potrivit cancan.ro