Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură în PSD înainte de Europarlamentare. Cine renunță
Lovitură în PSD înainte de Europarlamentare. Cine renunță

Lovitură în PSD înainte de Europarlamentare. Cine renunță

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare 2019 a suferit o modificare radicală. Un nume greu din partid a anunțat că renunță.

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare va fi deschisă de Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Victor Boștinaru, europarlamentar PSD, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat la Parlamentul European, arată Dcnews.ro. Politicianul a explicat că decizia vine în urma discuțiilor cu familia.

 ”În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul european.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint”, a transmis Victor Boștinaru.