Dan Negru a publicat pe pagina sa de Facebook imagini filmate de la casa lui Ion C. Brătianu, aflată în paragină. Prezentatorul de televiziune a avut cuvinte dure la adresa autorităților.

„La câteva străzi distanță de parada de 1 Decembrie se prăbușește casa lui Brătianu, personajul cheie la Unirea de la 1918… Patrioți de o zi ! #tuvăngură”, este comentariul de început al lui Dan Negru.

Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină

I-aţi văzut azi pe toţi cu tricolorul în piept şi cu numele lui Brătianu pe buze? Păi, hai să vă arăt atunci casa lui Brătianu din centrul Bucureştiului. E la câteva străzi de unde se ţine parada militară. Brătianu prim-ministrul Marii Uniri, a contribuit decisiv la unirea de la 1 decembrie şi este considerat unul dintre cei mai importanţi politicieni români din toate timpurile, şi asta este casa lui din centrul Capitalei….printre porumbei, şobolani şi gunoaie, o ruină. Totul e praf, ia uite. Decembrie, 2019. Aşa arată casa Brătianu…Totul e praf, în rest la mulţi ani România!”, a comentat Dan Negru în video postat pe social media.

Acesta este mesajul vedetei de televiziune Dan Negru de Ziua Națională a României.