Update:

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare, a fost dat în urmărire, potrivit anunţului publicat pe pagina de internet a Poliţiei Române.

Daniel Dragomir figurează la persoane urmărite, după ce oamenii legii au efectuat verificări la mai multe adrese şi nu a fost găsit.

Potrivit anunţului, motivul pentru care a fost fost dat în urmărire este „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”.

„Împotriva numitului Daniel Dragomir, Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii 9358 din data de 18 iunie, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, spălare de bani şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată”, se mai arată în anunţ.


Știrea inițială

Poliția Capitalei a anunțat, oficial, că un fost ofițer SRI a dispărut de la domiciliu, după ce a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel București la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare.

Este vorba despre Daniel Dragomir care a fost acuzat de trafic de influenţă și spălare de bani.

După decizia de condamnare, pronunțată, joi, de magistrați, Poliția Capitalei a anunțat că au fost făcute verificări la mai multe adrese „în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv”.

Polițiștii l-au căutat pe Daniel Dragomir„în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea” dar, „având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire.”.

 

Daniel Dragomir a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Bucureşti, decizia fiind definitivă în dosarul în care este acuzat, printre altele, de fals în înscrisuri şi spălare de bani.

În decizia instanței se arată:

„Condamnă pe inculpatul Daniel Dragomir la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. (…) Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani”.

 

De asemenea, în actul de condamnare se mai precizează…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE