Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură grea pentru liberali. Bădălău i-a lăsat fără candidatul la Primăria Giurgiu
Lovitură grea pentru liberali. Bădălău i-a lăsat fără candidatul la Primăria Giurgiu

Lovitură grea pentru liberali. Bădălău i-a lăsat fără candidatul la Primăria Giurgiu

Președintele organizației municipale a PNL din Giurgiu a trecut în tabăra PSD și va candida la primăria municipiului din partea acestei formațiuni.

Senatorul Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a prezentat, într-o conferință de presă, noua achiziție politică, pe Mihai Măroiu, președintele organizației municipale a PNL Giurgiu. Acesta a revenit în rândul social-democraților după ce în urmă cu zece ani era nevoit să părăsească partidul, în urma excluderii.

Niculae Bădălău a precizat că PSD Giurgiu urmează să-i susțină, la viitoarele alegeri locale, pe Marian Mina pentru poziția de președine al Consiliului Județean și pe Marian Măroiu pentru cea de primar al municipiului Giurgiu.

„Cred că domnul Mina este în stare să dezvolte judeţul aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani, de asemenea am încredere că domnul Marian Măroiu este în stare să de o altă faţă municipiului. Marian Măroiu vine alături de noi şi eu mă bucur de lucrul acesta, este un om capabil, un om care a arătat în decursul timpului că este aproape de oameni, un giurgiuvean care cunoaşte şi respectă oamenii şi lucrul ăsta pentru mine este extrem de important”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

El a subliniat că Marian Măroiu, fost preşedintele al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu a trecut la PSD împreună cu întreaga structură pe care a coordonat-o. Marian Măroiu, a precizat Niculae Bădălău, a fost numit în funcția de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi are susţinerea conducereii pentru a reorganiza această organizație.

În aceste condiții, fostul președinte, Emil Vucă, va ocupa poziția de secretar general interimar al filialeii.

Prezent alături de senatorul Bădălău, fostul liberal Marian Măroiu şi-a exprimat convingerea că împreună cu PSD va face o figură frumoasă la alegerile viitoare. Măroiu a explicat motivele care l-au determinat să părăsească PNL, arătându-se dezamăgit de lipsa de comunicare din interiorul partidului.

„Este vorba de o dezamăgire şi o lipsă de comunicare în cadrul PNL. Mai mulţi oameni mi-au spus că este bine să candidez din partea PSD pentru că este singurul partid care se gândeşte cu adevărat la oameni, la pensionari, la copii, la tineri. În municipiul Giurgiu trebuie să avem o administraţie care să dezvolte economic acest oraş pentru că tinerii au nevoie de un oraş care să îi ţină acasă”, a declarat Marian Măroiu.

Orban pune clasa politică pe jar: „Dacă va fi necesar, suntem pregătiţi”

Cine se opune unei alianțe anti-PSD la Primăria Constanța? Liberalii arată spre USR

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: