Recent, Loredana Groza a luat o hotărâre care a luat prin surprindere pe toți cei care o cunosc, știind că a fost dintotdeauna alături de postul ProTV.

Așa că, Loredana Groza a spus adio postului respective și a bătut palma cu producătorii Antenei 1. Desigur, așa cum și-a obișnuit fanii, este vorba tot despre participarea la o emisiune de divertisment.

Artista se va alătura Deliei și lui Ștefan Bănică Jr, pentru a fi jurat la o nouă ediție a emisiunii „X Factor”, care va fi difuzată pe postul Antena1.

Interesant este că apariția Loredanei alături de Delia este o noutate, mai ales ce cele două îndrăgite cântărețe nu au fost văzute prea des împreună nici pe scenă și nici în vreun platou de televiziune.

Deja castingul pentru cel de-al 9-lea sezon al emisiunii a început, iar audițiile vor avea loc numai în București.

Timp de șapte ani, „X-Factor” a avut opt sezoane și nouă jurați.

Așadar, fanii Loredanei Groza o pot vedea cu noul ei aspect total schimbat în urma unor operații estetice pe care le-a făcut în ultimul timp.

Deși mai are foarte puțin până va împlini vârsta de 50 de ani, cântăreața arată cum nu se poate mai bine.

Pe contul său de Instagram, Loredana Groza a postat o fotografie care a stârnit valuri de controverse.

Astfel, după publicarea fotografiei, internauții au tot început să-i lase comentarii care mai de care mai răutăcioase. „Fizic nu semeni deloc cu Loredana / Nu semeni deloc / Ești extrem de schimbată, nu mai arăți deloc așa cum arătai înainte / Te-ai operat de prea multe ori, dacă te vedem pe stradă, nu te mai recunoaștem” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit artista, la fotografia postată pe rețeaua de socializare.

Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv, despre operațiile estetice, potrivit antena3.ro