Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură de imagine pentru PSD. Cum încearcă să-l ademenească pe Mihai Tudose
Lovitură de imagine pentru PSD. Cum încearcă să-l ademenească pe Mihai Tudose

Lovitură de imagine pentru PSD. Cum încearcă să-l ademenească pe Mihai Tudose

Partidul lui Victor Ponta pare că se scufundă, iar Partidul Social Democrat încearcă să profite. În acest sens, Mihai Tudose este primul vizat. 

Partidul Social Democrat încearcă să-i recâștige pe membrii care au părăsit formațiunea de stânga în ultimul an. Principalii vizați sunt cei care au făcut pasul către Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta.

În acest sens, Organizația județeană PSD Brăila a lansat o invitație oficială foștilor membri. Decizia a fost luată în urma deciziei de sâmbătă, 14 noiembrie. Iată comunicatul emis de PSD Brăila, semnat de către președintele Ion Rotaru.

„Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”.

Mihai Tudose, în conflict cu Victor Ponta

Mihai Tudose și-a anunțat demisia din Pro România în data de 2 decembrie, pe Facebook. Acesta a lansat mai multe atacuri la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a comparat cu Liviu Dragnea și și-a manifestat apropierea față de Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD.

Din PSD, Mihai Tudose a demisionat pe data de 29 ianuarie 2019.